Sneakers novinky #9

Zas a znova k vám prichádzame so sneakers novinkami. Za uplynulý čas nás zaujalo pár výnimočných kúskov. 

Ako sme už spomínali, majstrovstvá sveta vo futbale v Brazílií sú TOP sezóna pre konglomeráty so športovou módou. adidas Originals odtajnili sériu s výstižným názvom ‘Battle Pack’. Necelé štyri týždne pred prvým výkopom uzreli svetlo sveta redizajnované modely ZX 5000 RSPN, Stan Smith, Samba Super, Superstar 80s a Rivalry Hi.  Dizajn nápadne pripomína vojnové motívy, avšak ladené do bielo-čiernej farebnej kombinácie. 
Uleteného dizajnéra Rafa Simonsa v adidas Originals už dobre poznajú. A majú ho radi. Však prečo by mu inak nechali voľnú ruku v jeho uletených kolekciách pod nemeckou značkou s tromi pásikmi. Raf začína s dizajnom pozvoľne: nový vzhľad modelu ‘Stan Smith’ je vhodný aj na ulicu. Ostatné modely sú vhodné asi tak na natáčanie nemeckého ‘fetisch-pseudoart-porno-videoklipu’. Za pozretie to však stoji 😉
A teraz niečo ľahké. Superľahké (a vraj aj pohodlné) tenisky RosheRun od Nike majú svoju NYC podobu. Dizajnéri zvolili populárny ‘Polka Dot’ vzor s guličkami, vymenili materiál zvršku za plátno a ozdobili model námorníckymi zástavkami. Tot pre tento týždeň vsio. Enjoy.     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *