Sneakers novinky týždňa vol.6

Hoci sa blíži nový pracovný (školský) týždeň, nenechajte si pokaziť atmosféru weekendu a radšej si prečítajte niečo nové o fajnových sneakers. Začíname podľa abecedy s adidas Originals.

Modely Micropacer a Official Mid 80s dostali pekne na ‘frak’ od spolčených značiek adidas Consortium, Undefeated a NEIGHBORHOOD. Dizajn ponechali relatívne napokoji, zamerali sa skôr na použité materiály a branding. Tenisky sú ušité z prémiovej jazdeckej kože a špeciálne upravovaného semišu. Čierny dizajn dopĺňajú značky – 5 odškrtnutých zásahov (Undefeated) a lebka s prekríženými kosťami (Neighbodhood).

adidas Originals ostáva verný smerovaniu značkya oživuje model z roku 1993 – EQT Running Support. 3 farebné varianty v ‘City Pack’ predstavujú 3 mestá: Kodaň (červená), New York (čierna) a Rio (žltá). Je na čo sa pozerať, esteticky čistá silueta ostáva nemenná v čase.

Za pár mesiacov sa začnú Majstrovstvá sveta vo futbale v slnečnej Brazílií. A že to nebude len o športových výkonoch, nás už presviedčajú mnohé svetové značky. Nike predstavuje sériu ‘World Cup’ s upravenými modelmi Roshe Run vo farbách reprezentácií Brazília, Veľká Británia a Francúzsko.

Dámy teraz pozor. Úspešná spolupráca medzi Nike a obchodným domom Liberty of London pokračuje ďalej. Tentokrát použili pre letnú kolekciu nestarnúci kvetinový vzor ako hlavnú stavebnú látku pre modely Roshe Run, Air Max 90, Internationalist, Blazer a Dunk Sky. Výsledok vyzerá naozaj skvele, určite sa po nich pozrie nejedno zvedavé oko. A nielen po nich 😉          

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *