Fixkový test vol.2

Dnes máme pre vás recenziu od nádejnej  Emi Lavríkovej (17r.), ktorá dostala od nás sadu fixiek z rady MOLOTOW™ ONE4ALL 127HS MAIN-KIT A MOLOTOW™ BASIC BLACKLINER.
Keďže moja tvorba spočíva v ilustračných a streetartových kresbách na plátna a papier, tak mi tieto fixky veľmi sadli. Skvelé je to, že ak si niečo aj predkreslím ceruzkou, tieto fixky to zakryjú, čiže sa nemusím trápiť s gumovaním a mám pred sebou vždy základný nákres. To isté platí aj pri maľbe na plátno, keď si môžem jednou farbou predkresliť základný nápad a potom už len vrstvením dokresľujem celý obraz. Zloženie týchto farieb je taktiež podľa mňa skvelé, pretože sú veľmi sýte a výrazné, takže sa na moje „veselé“ kresbičky hodia.  Sú dobré tiež na kombinovanie s akrylom, pretože podobné zloženie ich farby mi umožnilo jednoducho a ľahko na seba vrstviť, čo sa mi pri iných fixkách často nedarilo, pretože mi buď akryl rozpúšťali alebo presvitali. Majú teda dokonalé krytie a sú stálofarebné. 

Ďalšie fixky, ktoré sa ku mne dostali boli MOLOTOW BASIC BLACKLINER.
S týmito fixkami som robila asi najviac , pretože často uprednostňujem skôr kresby v linkách. Výhody týchto fixiek sú, že majú krásnu perfektnú čiernu linku,  ktorá sa podstatne líši od iných linkovacích fixiek. Výhoda je aj to, že pri kombinovaní s vodou sa mi nerozpili,  čo ma veľmi potešilo, keď som to prvýkrát skúsila. Ďalšie veľké plus je to, že sa s nimi dá písať aj na plátna, pretože to ma vždy veľmi  hnevalo, keď som nemohla na plátne používať  tenké čiary.
Dúfam, že budú raz molotow fixky a spreje pršať z neba, aby mohol každý umelec používať len prvotriedne produkty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *