Write4gold 2011

WRIT4GOLD

Aj tento rok po ročnej prestávke prebehne celosvetová GRAFFITI súťaž, ktorú myslím netreba nikomu predstavovať.  Ďalší rok prináša nielen nové destinácie, ale aj zmenu v pravidlách. Ešte nikdy to nebolo jednoduchšie!

Zaregistrovať sa môže ktorákoľvek crew  a to priamo na stránke www.write4gold.info alebo priamo v sekcií registrácia netreba si zabudnuť prečitat podmienky. Ak niekomu angličtina robí problémy v skratke vám to priblížim. Stačí len vybrať mesto ktoré svojou crew chcete reprezentovať, následné crew proti ktorej chcete súťažiť a to je všetko. Netreba zabudnúť,  že musíte aj na niečo maľovať. Podmienky pre stenu ktorú treba mať k dispozícii je rozmer od 13 do max 20 metrov, vysokú aspoň 2.5 m, samozrejme 2x keďže súťažiace crew budú dve. Určíš polohu steny a ktorýkoľvek  deň  od februára do apríla 2011, kde a kedy  prebehne battle.

Od Write4gold teamu dostane každá crew 48 sprejov + mix trysiek, ktoré použije na maľovanie produkcie. Z maľovania je nutné dodať fotky aj s procesu, tak ako aj kvalitné foto finálneho produktu. V prvom kole nedostane víťaz žiadne ceny, obdrží len ďalšie spreje na pokrytie cestovných nákladov  na podujatie v jednej z európskych metropol kde prebehnú ďalšie kvalifikácie. Tak neváhaj a prihlás svoju crew! Predtým ale pozri trailer a trosku sa nažhav.

Write4Gold
2011 – Trailer
from Molotow
on Vimeo.

Ak niečo nie je jasné v ROOFTOPe na maili info@rooftop.sk zodpovieme aj tu tvoju otázku .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *