Sneakers pohoda 2018

Januárový útlm všetkého vrátane očakávanej snežnej nádielky treba rozhodne okoreniť. Príslušné korenie volíme samopochopiteľne v tématike sneakers. Ingredienciami sú pestré, pohodové farby a atypické, avšak ikonické, siluety. Väčšina z nich vrelo dotvárala prechod z roku 2017 do 2018. Jedny naopak nezavítali vôbec, nakoľko boli tak dokonalé, aby s nimi autori ešte zopár mesiacov počkali..

Revolučný dizajn pod záštitou Air technológie je v gastro svete niečo ako vzácna a neskutočne drahá čili paprička. Presne o tom je doslova že hybridný model Nike Air Max 97 x Air Max 1 v spolupráci s autorom Sean Wotherspoonom. Akože, tieto modely sú pre sneakers zberateľov markantným orgazmom, čo sa odrazilo nie len pri hodnotení poroty minuloročnej sútaže o najlepší dizajn v rámci Air Max Day 2017, ale aj pri snahe o limitovaný release týchto modelov. Polícia musela rozháňať davy, na čo autori zareagovali zrušením a následne posunutím akcie pravdepodobne s lepšou organizáciou udalosti.

sean-wotherspoon-nike-air-max-hybrid

Bezohľadu na ošial, modely vyzerajú skutočne extravagantne a vzbudzujú pocit určitej pohodovosti, predovšetkým v spojitosti s pestrofarebným spracovaním.

Koncoročna novinka tentoraz zo samotnej dielne Nike čerpá z vyššie spomenutej alternatívy pôvodných modelov. Ide o Nike Air Max 95  so špeciálne embosovaou vlnou na zvršku, taktiež s viacfarebným spracovaním vyzobrazeným v galérii nižšie.

No a záver? Nabitý žiarivosťou podobne ako úvod!

Tenisky Nike Air Jordan 1 poznačilo vibrantné znovuzrodenie doplnené o nespočentné množstvo farieb, aké si dokážeme predstaviť. V rámci exkluzívneho packu v sprievode s nápojovým gigantom Gatorade totižto vyšli dobové perly reinterpretujúce motivačné pochody z reklamy  “Be Like Mike” z roku 1991. V podstate celý tento pack je skutočný návrat do zlatých čias sneakers obdobia, kedy Michael Jordan ešte vznášal majstrovskosť na hracej palubovke.

Jumpmanova značka však dobíja pulty predajní aj po 30 rokoch, čoho dôkazom je aj takáto žiaruvyčarujúca kolekcia ikonických modelov v exkluzívnych nafarbeniach v tématike energetických nápojov Gatorade. V takzvaných “flavourways” zavítali tenisky vo farbách Cyber Lime, Blue Lagoon a Orange Peel so špeciálnym detailom reprezentujúcim energetický nápoj v azda tej najdokonalejšej promo podobe.

Takže, aká príchuť je tá TOP? Viac v galérii nižšie.

*zdroj foto: instagram, endclothing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *